Cautare

5477 de rezultate pentru "titularizare 2010 rezultate concurs giurgiu" (3.21 secunde)
Europa League - Programul meciurilor din mansa secunda a turului III preliminar Astra Giurgiu, Pandurii Tg. ... Francezul Ruddy Buquet va arbitra meciul dintre Astra Giurgiu si formatia AS Trencin (Slovacia), care se va desfasura joi, de la ora 19,00, pe Arena Nationala din Bucuresti.
Astra Giurgiu a castigat Finala Cupei Romaniei in fata Stelei, la penalty-uri, scor 4-2 (0-0 dupa 120 de minute). ... - Yazalde a inscris golul decisiv, iar Astra Giurgiu a castigat Cupa Romaniei, cu scorul de 4-2 la penalty-uri (0-0).
Esecul sever (1-4) suferit de Dinamo, la Giurgiu, cu Astra, a starnit furia fanilor echipei bucurestene. ... Mijlocasul Hanca a plecat de la stadionul din Giurgiu alaturi de sotie, separat de echipa.
De la Bucuresti la Giurgiu se mergea cu trenul, apoi cu vaporul pana la Cernavoda.
Acesta este crezul inginerului Gelu Palamaru, proprietarul celui mai dezvoltat si mai frumos centru turistic din satul Comana, judetul Giurgiu. ... Si padurea a trebuit adusa la standarde de excelenta si pentru ea au muncit colegii mei, oameni simpli, din Comana, din Giurgiu, din Bucuresti.
Cod galben de ploi in judetele Dambovita si Giurgiu Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni un cod galben de ploi in judetele Dambovita si Giurgiu. ... Totodata, vor fi precipitatii in Bolintin-Vale, Bolintin-Deal, Cosoba, Crevedia Mare, Floresti-Stoenesti, Gaiseni, Joita, Sabareni, Ulmi, Vanatorii Mici, judetul Giurgiu.
GEORGIAN de 18 ani, din judetul Giurgiu, care in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este urmarit printr-un ordin emis de Inspectoratul Judetean de Politie Giurgiu, avand mandat de executare a unei pedepse, fiind condamnat la 4 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de talharie.
Soferii de TIR care ajung la Vama Giurgiu sunt nevoiti sa astepte zeci de minute daca ajung chiar in momentul in care angajatii de la frontiera sunt in pauza de masa. Suparati ca asteapta prea mult la Vama Giurgiu, soferii s-au dus sa ceara socoteala functionarilor de la frontiera.
Deputatii pregatesc un proiect de lege pentru interzicerea etnobotanicelor Deputatul PD-L Mircia Giurgiu a anuntat ca va depune in Parlament un proiect de lege privind interzicerea vanzarii produselor etnobotanice in Romania.
Doua locomotive care circulau in sensuri opuse pe aceeasi linie s-au ciocnit intr-o localitate din Giurgiu in timpul noptii. ... Circulatia feroviara intre Bucuresti si Giurgiu este blocata si doua trenuri au fost deja anulate.
Nu este incredibil ca poti slabi 12 kg in 12 ore( concursul se desfasoara timp de 4 saptamani, cate 3 sedinte de antrenament pe saptamana), este probabil incredibil cum te poti transforma fizic si mental in 4 saptamani, este probabil incredibil ca poti invata atat de multe lucruri pe care nu le vei gasi nicaieri decat participand la acest concurs.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Urmeaza Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", favorita concursului, potrivit caselor de pariuri UPDATE 23.14 Marea Britanie e reprezentata de Bonnie Tyler, care interpreteaza melodia "Believe In Me" UPDATE 23.10 Pe scena evolueaza reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, cu piesa "It‘s my life" UPDATE 23.06 Dupa Armenia, intra in concurs cantareata Anouk, reprezentand Olanda, cu piesa "Birds" UPDATE 22.54 Au mai evoluat reprezentantii Spaniei, Belgiei, Estoniei, Belarusului, Maltei si Rusiei.
Ofiterii BCCO aveau in vizor un grup infractional format din 20 de persoane, in special cetateni de etnie roma, care au prejudiciat statul roman cu mai bine de trei milioane de euro, in perioada 2010-2012.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
La inceputul anului 2010, nivelul salariului brut al unui viceprimar era de 4.948 de lei. De la 1.07.2010 si pana la 31.12.2010, potrivit Legii nr.
google-analytics.com